Praktisch

"Handige weetjes voor een vlotte start bij Two Move"

Conventie en tarieven

Alle therapeuten zijn gedeconventioneerd. De prijs voor een behandeling bedraagt 35 euro.

Indien het gaat om een huisbezoek wordt er een bijkomende verplaatsingskost van 3 euro aangerekend. Wanneer u geniet van verhoogde tegemoetkoming voor medische zorg (mutualiteit XX1/XX1), dan wordt automatisch het conventietarief gebruikt.

Hoe ziet een kinesitherapeutische behandeling er uit?

Tijdens de eerste behandeling zal er een anamnese-gesprek gevoerd worden zodat er een duidelijk beeld kan geschetst worden van de klacht. In de verdere sessies zal er met de toepassing van manuele technieken en/of oefentherapie getracht worden deze klacht te verhelpen. Een behandeling in de praktijk bedraagt 30 minuten. Indien het gaat om een huisbezoek heeft de behandeling een duur van 20 minuten.

Wat breng ik mee?

Bij het eerste consult brengt u een voorschrift van de dokter en uw identiteitskaart mee. Comfortabele kledij is aangewezen.

Hoe kan ik betalen?

Betaling kan via overschrijving, bancontact, payconic of cash.

Wat bij laattijdige of niet verwittigde afwezigheid?

Wanneer u niet aanwezig kan zijn op de afspraak weten wij dit graag op voorhand zodat onze agenda optimaal benut kan worden. Graag vragen wij om ten laatste 24 uur op voorhand uw afspraak te annuleren. Indien dit niet gebeurt wordt de behandeling aangerekend.

Afspraak maken of nog vragen?

Contacteer ons

Stuur ons een bericht

Contactgegevens

Kinesitherapie Two Move
Sint-Lambrechts-Herkstraat 28
3500 Hasselt

011/194621
[email protected]

Openingsuren

Ma-vrij: 8u-20u